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Strezba z organizacijo delaKamensek u. a.

Strezba z organizacijo dela


172 Seiten, A4, Karton, broschiert, 4-farbig

ISBN 978-3-99033-155-2
Art. Nr. 02150024
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EUR 19,70
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Za odlicno postrežbo, s katero bomo zadovoljili še tako zahtevnega gosta, je potrebno združiti prakticno znanje s teoreticnim. Dobra postrežba je kot dober koktajl, za katerega smo izbrali le najkakovostnejše sestavine, primerni kozarec in ga postregli ustrezno ohlajenega ter tako podelili lastno znanje z veseljem gosta. Knjigi, ki sta pred Vami, Vam bosta s strokovnimi nasveti pomagali nadgraditi Vaše prakticno in strokovno znanje, da boste brezhibno in samozavestno svetovali in postregli vašim gostom. Iz vsebine Strežba z organizacijo dela Uvod v poklic Zašcita pred nezgodami in varnostna dolocila Sistemi dela v strežbi Inventar v gostinstvu Pripravljalna dela – Mise en place Odnos strežnega osebja do gosta Nacini strežbe Boniranje in sistemi obracunavanja Strežba Meniji Obroki Postrežba pijac Dunajski tip kavarne Specialni pogrinjki Priprava jedi pred gostom Organizacija prireditev Bar Für das ausgezeichnete Service, mit dem man jeden noch so anspruchsvollen Gast zufriedenstellt, ist es notwendig, die praktischen Kenntnisse über das Arbeiten im Restaurant mit dem theoretischen Wissen zu vereinen. Ein gutes Getränkeservice ist wie ein Cocktail, für den nur die besten Zutaten und ein dementsprechendes Glas ausgewählt worden sind und der richtig gekühlt serviert wird, womit man die Fähigkeit besitzt, die eigenen Fachkenntnisse mit dem Gastes teilen zu können. Die Bücher werden Ihnen helfen, Ihre praktische Fertigkeiten und Ihre Fachkenntnisse zu erweitern, so dass Sie tadellos und selbstbewusst Ihre Gäste beraten und bedienen werden.

http://www.trauner.si/book_detail.aspx?artnr=02150021